کره بادام زمینی برای افراد دیابتی
کره بادام زمینی حاوی پروتئین و چربی های غیر اشباع است که باعث بهبود حساسیت به انسولین شده و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد؛ مصرف کره بادام زمینی میتواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد.
مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته میتواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.
کره بادام زمینی برای افراد دیابتی
کره بادام زمینی یک خمیر ساخته شده از بادام زمینی خشک شده و بو داده است که پر از مواد مغذی است مانند:
- پروتئین
- کربوهیدرات
- اسیدهای چرب غیر اشباع
- فولات
- نیاسین
- پانوتنیک اسید
- پیریدوکسین
- ریبوفلاوین
- تیامین
- ویتامین E
- ویتامین C
- ویتامین A
- سدیم
- منیزیم
- کلسیم
- منگنز
- فسفر
- سلنیوم
- مس
- آهن
- روی
افراد در سنین مختلف می توانند این کره را با بسیاری از مواد غذایی دیگر مخلوط کنند و در وعده های مختلف غذایی استفاده کنند تا از خصوصیات آن بهره مند شوند.
کره بادام زمینی دارای ترکیبات زیادی از قبیل پروتئین، چربی های اشباع شده و نشده، کلسترول، کربوهیدرات، فیبر، اسید فولیک، ویتامین ها، نیاسین، املاح معدنی مانند سدیم، روی، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم می باشد.
طعم آن خوشمزه است، بافت آن شگفت انگیز و نحوه چسبیدن آن به سقف دهان شما قبل از ذوب شدن فوق العاده می باشد.
کره بادام زمینی غذایی نسبتا فرآوری نشده است. در اصل کره بادام زمینی فقط از بادام زمینی بو داده شده که آسیاب می شود تا زمانی که به خمیر تبدیل شود، تهیه شده است.
خوردن بیش از حد قند و چربی ترانس با مشکلات مختلف سلامتی مانند بیماری قلبی مرتبط است.
خواص کره بادام زمینی و عسل
برای تهیه این معجون بسیار لذیذ، کافی است که ۴ قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با ۱/۳ پیمانه کره بادام زمینی، ۱/۳ پیمانه مویز و ۲ عدد موز ترکیب کرده و با نان لواش سرو و نوش جان کنید.
این معجون دارای انرژی بسیار بالایی است و برای ورزشکاران و کسانی که کار بدنی انجام می دهند توصیه می شود.
خواص کره بادام زمینی و کنجد
کره کنجد ، غذای خوبی برای رشد کودکان است.
کره کنجد شبیه ارده می باشد و بسیار مقوی است.
کنجد دارای پروتئین، ویتامین های B، D ،E ، F1 و لسیتین می باشد و مقدار روغن آن حدود ۵۰% است.
ویتامینF یک اسید چرب ضروری است که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلول های پوستی محافظت و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری می کند.
این ویتامین همچنین باعث انتقال سایر ویتامین ها در پوست می شود.
این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش می دهد.
کره بادام زمینی نسبتا غنی از مواد مغذی و منبع پروتئین مناسبی است. همچنین مملو از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است .
اگرچه وقتی میزان کالری زیاد را در نظر می گیرید این امر چندان قابل توجه به نظر نمی رسد.
کره بادام زمینی برای افراد دیابتی
خواص کره بادام زمینی و ارده
خواص ارده: کنجد منبعی غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری از این ماده غذایی تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه ی بدن به کلسیم را تامین می کند.
دانه ی کنجد دارای ۲۰ ا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینوئیک و اولئیک دارد و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شما می آید.
این دانه منبعی گیاهی است که می تواند خستگی را رفع کرده و برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند بسیار مفید باشد.
کره بادام زمینی غذایی نسبتا فراوری نشده است. زیرا از آسیاب کردن زیاد دانه های بادام زمینی بدست می آید. این ماده غذایی به عنوان یک منبع عالی از پروتئین شناخته می شود که انرژی نسبتا متعادلی را برای بدن تامین می کند و ۳ عنصر درشت مغذی را در خود جای داده است.
کره بادام زمینی و تیروئید
نکته قابل توجه دیگر در خصوص کره بادام زمینی این است که از جذب ید توسط بدن جلوگیری کرده و گواتروژن محسوب میشود.
بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به تیروئید مضر است.
کره بادام زمینی و یبوست
مصرف کره بادام زمینی در کودکان یبوست را درمان می کند.
فیبر موجود در کره بادام زمینی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و به دلیل فیبر فراوان از بروز یبوست پیشگیری می کند.
کره بادام زمینی و فشار خون
کره بادام زمینی منبع خوب پتاسیم است که باعث دفع سدیم بیش از حد بدن از طریق ادرار شده و به متعادل سازی آب بدن و کاهش فشار خون بالا کمک می کند.
جنیفر مک دنیل (Jennifer McDaniel) میگوید: «آجیلها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند
و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک میکند،
همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.
اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تریگلیسرید، موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوختوساز میشود.
کره بادام زمینی برای سرفه
در خواص کره بادام زمینی آمده است که درمان کننده سرفه خشک است ولی در افرادی که به این ماده حساسیت داشته اند سرفه دیده می شود.
نقش کره بادام زمینی در کاهش خطر مرگ
آجیلها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک میکند.
همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.
اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تریگلیسرید،
موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوختوساز میشود.