مواد خوراکی

نحوه تشخیص شیره انگور خوب

شیره انگور یک خوراکی خوش مزه و مقوی می باشد.

شیره انگور دارای خواص درمانی زیادی می باشد که در طب سنتی به مصرف آن سفارش زیادی شده است.

انگور

ویژگی های شیره انگور اصل

شیره انگور اصل و طبیعی برخی ویژگی ها دارد که آن را از بقلبی ها متمایز میسازد.

در نتیجه هنگام خرید شیره انگور با توجه به این نکات می‌توانید شیره انگور طبیعی را تشخیص دهید.

طعم و مزه شیره انگور

شیره انگور مقدارب مزه و طعم انگور را دارد.

یعنی با خوردن یک قاشق شیره انگور باید طعم شیرین انگور را حس کنید.

رنگ شیره انگور

این نکته را به یاد داشته باشید که حرارت مستقیم و بالا در رنگ شیره تاثیر زیادی دارد.

معمولا شیره انگورهای سنتی که در حرارت بالا تولید می شوند.

رنگی تیره تر و متمایل به سیاه دارند و رنگ شیره انگور صنعتی روشن تر است.

انگور

غلظت شیره انگور

در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت گرفته شود.

این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد.

در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند .

اما در روش های صنعتی صحیح، غلظت توسط دستگاه تعریف می‌شود و حرارت در زمان تعیین شده بصورت اتوماتیک قطع می شود.

آیا شیره انگور خالص شکرک می‌زند؟

بهترین روش تشخیص شیره انگور اصل همین است!

شیره انگور خالص اگر به مدت طولانی یکجا بماند، ته شین شده و در اصطلاح رس می بندد (این ویژگی را عسل طبیعی نیز دارد).

البته این را زمانی می توان فهمید که شیره را خریده و مدتی به آن دست نزنید.

برای قبل از خرید شیره انگور تقریبا یک روش به درد نخور است.

تشخیص شیره انگور مرغوب به روش های سنتی

شیره های خوب و اصل در فصل سرد سال بسته می شوند.

اما این ویژگی برای شیره های تقلبی صدق نمی شوند و تغییر شکلی صورت نمی‌گیرد.

شیره هایی که ناخالصی داشته باشند در فصل سرد سال مقادیر بالای شیره (بالای ظرف شیره) بسته می شود.

اما مقادیر پایین ظرف شیره به صورت سالم و ثابت می ماند.

البته این فرآیند هم برای قبل از خرید شیره انگور خیلی کارآمد نیست.

طرز نگهداری شیره انگور

شیره ها دارای رطوبت بسیار کم و قند بسیار زیادی هستند پس شرایط رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها در آنها وجود ندارد.

برای نگهداری شیره نیازی به یخچال نیست و می توان آن را مدت ها در محلی خشک و دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری کرد.

ولی اگر شیره در یخچال نگهداری شود،مدت زمان ماندگاری آن بالاتر می رود و اشکالی در این کار وجود ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *