سبک زندگی سالم

مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری

کره بادام زمینی پورسام

پیروی از یک رژیم غذایی سالم متعادل برای سلامت مطلوب مادر و نوزاد بسیار مهم است.

در ادامه این مقاله با فواید کره بادام زمینی برای سلامتی در دوران بارداری و همچنین عوارض و مضرات آن آشنا خواهید شد.

با پورسام همراه باشید.

کره بادام زمینی

مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری

عوامل زیادی در دلایل تمایل به غذاهای خاص در دوران بارداری نقش دارند.

یک مطالعه بر روی 2022 مادر نشان داد که کره بادام زمینی یکی از چندین هوس غذایی شور در دوران بارداری است.

هوس های غذایی مستقل از گرسنگی هستند و با میل شدید به غذا، نوشیدنی یا طعم ها مشخص می شوند.

بارداری می تواند منجر به افزایش میل به غذا شود.

هوس ها معمولا در اواخر سه ماهه اول ظاهر می شوند.

گاهی روغن، شکر و نمک به کره بادام زمینی اضافه می شود.

دلایل ولع مصرف کره بادام زمینی ممکن است ناشی از تغییرات هورمونی یا فیزیکی در بارداری باشد.

در ادامه به بررسی فواید و مزایا کره بادام زمینی در دوران بارداری میپردازیم.

کره بادام زمینی

 

1. سرشار از مواد مغذی فراوان

2 قاشق غذاخوری (33 گرم) کره بادام زمینی طبیعی حاوی مواد مغذی زیر است :

  • کالری : 190 کالری
  • پروتئین : 8 گرم
  • چربی : 16 گرم
  • کربوهیدرات : 7 گرم
  • فیبر : 3 گرم

کره بادام زمینی نسبت به سایر غذاها دارای کالری نسبتا بالایی است زیرا مقدار زیادی چربی های غیر اشباع سالم را به بدن می رساند.

کره بادام زمینی همچنین پروتئین و فیبر را در رژیم غذایی شما تامین می کند.

کره بادام زمینی

2. کمک به کنترل دیابت بارداری

اگرچه کره بادام زمینی کالری بالایی دارد اما کربوهیدرات کمی دارد.

ممکن است لازم باشد میزان مصرف کربوهیدرات خود را کنترل کنید زیرا دیابت بارداری دارید.

این وضعیت سالانه 2 تا 10 درصد از حاملگی ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

دیابت بارداری با سطح غیر طبیعی قند خون در دوران بارداری مشخص می شود.

توصیه های فعلی این است که روزانه مقادیر متوسط ​​کربوهیدرات را در طول وعده های غذایی و میان وعده های مختلف بخورید.

علاوه بر این کره بادام زمینی دارای شاخص گلیسمی پایین است.

غذاهای دارای شاخص گلیسمی پایین در مقایسه با غذاهای دارای شاخص گلیسمی بالاتر تاثیر مطلوب تری بر ثابت نگه داشتن سطح قند خون دارند.

3. منبع پروتئین گیاهی

بارداری زمان رشد و نمو سریع است.

افزایش رشد و نمو رحم، سینه ها و نوزاد نیاز به مقدار کافی پروتئین دارد.

یک قاشق غذاخوری (33 گرم) کره بادام زمینی دارای 8 گرم پروتئین گیاهی است.

می تواند به شما در تامین نیاز پروتئین در دوران بارداری کمک کند.

4. کاهش خطر بیماری قلبی

تشخیص روغن در یک شیشه کره بادام زمینی طبیعی آسان است.

در واقع کره بادام زمینی یک غذای پرچرب است.

با این حال سرشار از چربی های غیر اشباع سالم برای قلب است.

چربی های تک غیراشباع به دلیل نقش آن ها در کاهش خطر بیماری های قلبی مورد توجه قرار می گیرند.

قلب

5.درمان یبوست حاملگی

با توجه به تغییرات قابل توجه هورمونی که در دوران بارداری اتفاق می افتد افراد باردار در معرض افزایش ابتلا به یبوست هستند.

افزایش هورمون بارداری به نام پروژسترون ممکن است با کند کردن سرعت حرکت غذا در روده های شما باعث یبوست شود.

یبوست می تواند بسیار ناراحت کننده باشد اما راه هایی برای تسکین وجود دارد.

از جمله غذاهای حاوی فیبر، کره بادام زمینی ممکن است به رفع یا جلوگیری از یبوست در بارداری کمک کند.

یک قاشق غذاخوری (33 گرم) کره بادام زمینی حاوی 3 گرم فیبر است.

وقتی فیبر بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه می کنید حتما مقدار زیادی آب بنوشید.

6. انبوهی از آنتی اکسیدان‌ها

کره بادام زمینی دارای انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها از جمله رزوراترول، فلاونوئیدها و ویتامین E است.

آنتی اکسیدان ها برای حفظ تعادل سالم رادیکال های آزاد ایجاد کننده بیماری عمل می کنند.

رادیکال های آزاد محصول جانبی عملکردهای روزانه بدن هستند.

کمبود یا عدم تعادل سطح آنتی اکسیدان ها می تواند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد.

مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری

کره بادام زمینی

عوارض و مضرات کره بادام زمینی برای زنان باردار

بادام زمینی خام در زمین رشد می کند و خطر آلودگی با عامل سمی به نام آفلاتوکسین را دارد.

آسپرژیلوس نوعی قارچ است که آفلاتوکسین تولید می کند.

در ایالات متحده سازمان غذا و دارو (FDA) میزان آفلاتوکسین موجود در بادام زمینی و محصولات بادام زمینی را تعدیل می کند.

مصرف آفلاتوکسین ممکن است باعث مشکلات بهداشتی قابل توجهی مانند موارد زیر شود:

  • سرطان کبد
  • اختلال در رشد جنین
  • کم خونی بارداری
  • زایمان زودرس
  • مرگ نوزاد

آفلاتوکسین ها همراه با سایر قارچ های موجود در محصولات بادام زمینی در کشورهایی که عملکرد سیستم غذایی به خوبی کنترل نمی شود،

خطر بیشتری را ایجاد می کنند.

حتما مارک های تجاری را انتخاب کنید .

زیرا مشمول مقررات FDA هستند و از مصرف کره بادام زمینی فرآوری نشده که به احتمال زیاد حاوی سطوح بالاتری از آفلاتوکسین است اجتناب کنید.

کره بادام زمینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *